Μπορεί το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης να μην γέμιζε ιδιαίτερα στα παιχνίδια της ομάδας της Αρκαδίας και ο κόσμος να μην αγκάλιαζε την προσπάθεια των παικτών όμως η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» αποφάσισε να αναπτύξει το ένα πέταλο πίσω από την μία εστία.

Στη συγκεκριμένη θύρα κάθονταν συνήθως οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ όταν δεν δίνονταν εισιτήρια σε αυτούς στην θύρα πήγαιναν μαθητές από τα σχολεία της πόλης.

Πλέον η συγκεκριμένη θύρα θα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα καθώς μέχρι τώρα χωρούσε 500 οπαδούς. Ενώ με κίτρινα καθίσματα είναι σχεδιασμένο το έτος ίδρυσης της ομάδας (1931)

Στα μεταγραφικά δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη με ποδοσφαιριστές ακόμα και την Δευτέρα. Ο Όσκαρ Φερνάντεθ μίλησε με την διοίκηση και έχει μπει σε εφαρμογή ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διευκρινιστική δήλωση Παπαδόπουλου: «Δεν τοποθετήθηκα για την ορθότητα ή μη της απόφασης του VAR»

Νικολακόπουλος: «Τα καμπανάκια χτυπάνε από καιρό χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Αθανασίου: «Μονόδρομος το 2Χ2 για τον Παναθηναϊκό αν θέλει να αλλάξει την κουβέντα - Θα προλάβει ο Κοντούρης»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα όταν η εικόνα του ΠΑΟΚ παραμένει προβληματική»

Σταματέλος: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής για την εικόνα του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Γέμισε την στατιστική του και με ποιότητα τον άξονα ο Ρενάτο - Να μείνει ως… πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό»

Κρίνονται… άπαντες στον Ολυμπιακό

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!