Την πρόθεσή του να βοηθήσει την ΚΑΕ, ειδικότερα, στις διαδικασίες για να διασφαλιστεί η "επόμενη" ημέρα, μετά από την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποκλείοντας, όμως, το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί για την απόκτησή των μετοχών

Το μέλλον του τμήματος μπάσκετ τέθηκε επί τάπητος στη σύσκεψη που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία, όμως, κύριο θέμα ήταν τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά από σκάνδαλο με τα στημένα που έχει ξεσπάσει.

Αφορμή για τη σύσκεψη αυτή, αποτέλεσε η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομίλησε με τους συνεργάτες του για την αυριανή σύσκεψη, κάτι που έχει συμβεί και σε προηγούμενες συνεδριάσεις της Λίγκας.

Όπως διαρρέεται –εδώ και ημέρες- απ’ την... πλατεία Αλεξάνδρας, θα εμείνει στην θέση του να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο της Λίγκας, κάτι που είχε αποφασίσει και ενημερώσει, αντίστοιχα, τα στελέχη του ΔΣ της διοργανώτριας Αρχής.

Μιλάει για όλα
Για όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες θα πάρει θέση αύριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην έκτακτη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος