Μέλι «στάζουν» στη Red Bull για τον Σεμπάστιαν Φέτελ και πώς θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, ύστερα από τις έξι νίκες σε οχτώ γκραν πρι και τις δέκα συνεχόμενες παρουσίες στο βάθρο; Μάλιστα, το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, αφού τόνισε πως δεν σταματά να τους εκπλήσσει, χαρακτήρισε τον Φέτελ «τελειομανή».

«Ήθελε στη Βαλένθια να έχει ένα καλό τριήμερο και απλά το έκανε. Δεν σταματά να μας εκπλήσσει, δεν του είχαμε πει πως είχαμε βάλει τη σκληρή γόμα ελαστικών στον Μαρκ, επειδή δεν θέλαμε να πιέσει περισσότερο, ωστόσο μετά από λίγο μας ρώτησε τι χρόνους κάνει ο Μαρκ. Όλοι κοιταχτήκαμε καλά- καλά και αναρωτηθήκαμε πως το έμαθε. Φυσικά, το είχε δει από την μεγάλη οθόνη και φυσικά είχε την ικανότητα να το κάνει αυτό», ήταν τα λόγια του Χόρνερ, ο οποίος συμπλήρωσε.

«Συνεχίζει να βελτιώνεται, έχει κερδίσει έξι από τους οχτώ αγώνες αγώνες, έχει τερματίσει δεύτερος σε δύο και έχει 14 βαθμούς περισσότερους από το ρεκόρ στο μισό της περιόδου. Είναι τελειομανής, αναλύει την απόδοση του περισσότερο από τον καθένα και αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση για τα παιδιά με τα οποία δουλεύει μαζί», πρόσθεσε το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων»

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!