Την πρόθεση του, πρώτα να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, όπως η επικύρωση της βαθμολογίας, και μετά να κινήσει τις διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Κανείς δεν συμφώνησε να παραιτηθώ τώρα», τόνισε σχολιάζοντας τις πιέσεις περί άμεσης παραιτησής του από τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας Αρχής.

Ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε ότι καμία από τις παρούσες ΠΑΕ δεν συμφώνησε με το αίτημα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να παραιτηθεί και αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο «Koriopolis» -παραπέμποντας σε σχετική ανακοίνωση που θα εκδοθεί από τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος.

«Όπως έχω πει από τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο όλοι οι πρόεδροι έχουν μείνει ένα χρόνο. Για λόγους ηθικής τάξεως οδηγηθήκαμε σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο. Κατά τη διάρκειά του, ρώτησα αν οποιοδήποτε μέλος ήθελε την παραίτησή μου και κανείς δεν συμφώνησε», είπε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Εν συνεχεία, δε, μετέφερε τις εξελίξεις για την επικύρωση της βαθμολογίας και την τρίτη ομάδα που θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα για τις 11 Ιουλίου (όταν και θα ξανασυγκληθεί Δ.Σ.), ενώ ανακοίνωσε πως υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 27 και 28 Αυγούστου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Στίλερ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο Αλάρντ στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Τέλος και επίσημα από τον ΟΦΗ ο Σλάβοβ

Νικολακόπουλος: «Η ευκαιρία του Ολυμπιακού για Ευρώπη χωρίς προκριματικά και η απάντηση της Φιορεντίνα για τα εισιτήρια»

Σίγουρα στην Ευρώπη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μάχονται για να αποφύγουν την 4η θέση οι «αιώνιοι» και το σενάριο για 5 ομάδες

Νικολογιάννης: «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας του Ικάρντι - Προχωράει και με Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός»

«Να εμψυχώσουμε την αγέλη του Ματίας – Νίκη και πρωτάθλημα!»: Κάλεσμα της Original 21 ενόψει «Γ. Καραϊσκάκης»

Χωρίς Ρέτσο ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ

Κατσουράνης για Ιωαννίδη: «Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος»

Κετσετζόγλου: «Έχει την κατάσταση στα χέρια της η ΑΕΚ - Η πιθανότερη 11άδα με Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Ενεργοποιείται η οψιόν και μένει ο Γεντβάι - Να βγει 2ος και να πάρει το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός»