Το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης έχουν προκαλέσει οι διοικητικές εξελίξεις στους δύο γίγαντες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας η οποία αναφέρει στην επιθυμία πώλησης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Γιαννακόπουλων και στην απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων να σταματήσουν την ενασχόλησή τους με τον Ολυμπιακό.

«Οι πρωταθλητές Ευρώπης πωλούνται» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος το οποίο αρχίζει κάνοντας έναν παραλληλισμό…

«Μπορείτε να φανταστείτε την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης να πωλούνταν;», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει… «Αυτό συμβαίνει με τις δύο πιο επιτυχημένες ομάδες μπάσκετ στο ελληνικό πρωτάθλημα και πραγματικοί κυρίαρχοι του: ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Η οικονομική κρίση που χτυπάει την Ελλάδα έφτασε και στον αθλητισμό. Μετά από αρκετά χρόνια επένδυσης η… φούσκα έσκασε και οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων αρνούνται να συνεχίσουν να έχουν τεράστιές ζημιές παρά τις επιτυχίες, ειδικά στην περίπτωση των πράσινων», αναφέρει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών