Ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη παρουσιάστηκε ο Καρίμ Σολτάνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ολλανδικό Μέσο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε από τον Ηρακλή μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μείνει στην ίδια πόλη αλλά να αλλάξει ομάδα, τονίζοντας πως ένας από τους σημαντικότερους ήταν ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων».

«Προτρέπω τους πάντες να επισκεφτούν το Youtube και να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες του Άρη. Είναι πραγματικά απίστευτη η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του. Αυτή την στιγμή πήγα σε έναν σύλλογο που πουλάει 11.000 εισιτήρια διαρκείας. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου, θα μείνω στην ίδια πόλη», δήλωσε αρχικά ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου. Είμαι 26 ετών και αισθάνομαι ότι έχω χάσει αρκετό χρόνο. Θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν στην επόμενη σεζόν ώστε να έχω καλύτερες επιδόσεις, διότι είμαι σίγουρος ότι δεν έχω πιάσει το ταβάνι της απόδοσής μου ακόμα. Θέλω αυτή τη σεζόν να αποδείξω ότι αξίζω».

Σχετικά με το ελληικό ποδόσφαιρο, ανέφερε: "Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερο με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όλοι, νέοι και γέροι, είναι τρελοί και αγαπούν το άθλημα. Όλοι οι Έλληνες ενδιαφέρονται για το παιχνίδι και υπάρχει φανατισμός. Είναι κάτι σαν θρησκεία το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»