«Πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πορεία της 11ης Μάιου και βρέθηκα στη φυλακή… Έφαγα πολύ ξύλο από τα ΜΑΤ και μου «φόρτωσαν» μια τσάντα με μολότοφ.. Δεν είμαι αντιεξουσιαστής, δεν πέταξα πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Στις 2 Μαρτίου πήγα να δώσω αίμα για τους τραυματίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ από το μακελειό στου Ρέντη. Είναι τουλάχιστον αντιφατικό από τη μία να δίνω το αίμα μου για τους αστυνομικούς και από την άλλη να τους πετάω μολότοφ»!

Είναι το ξέσπασμα του 21χρονου φοιτητή Φώτη Δήμου, μέσα από το κελί των φυλάκών Κορυδαλλού ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr υποστηρίζει πως είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με τα κακουργήματα που του φορτώνουν για τα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Μάλιστα, παρομοιάζει την δική του περίπτωση με αυτή του φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια, στη Θεσσαλονίκη όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια και οδηγήθηκε στη φυλακή για επεισόδια. Από την άλλη, οι αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες, στις καταθέσεις που έδωσαν στην ανακρίτρια υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος νεαρός φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα, κουβαλούσε σακίδιο με τέσσερις μολότοφ και τους πέταξε ένα κομμάτι μάρμαρο.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγροτικά μπλόκα: Έκλεισε το ρεύμα εξόδου στα διόδια Μαλγάρων - Τι ισχύει σε Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα

Θρίλερ στην Τουρκία: Η ΜΙΤ ανέκρινε αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα για την πτώση του Falcon!

Εξαφάνιση 16χρονης: Πούλησε κοσμήματα πριν ταξιδέψει στην Αθήνα-Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε

Novartis: Ένοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στον Άρειο Πάγο για τρίτη φορά η υπόθεση

Στις 15:00 το ραντεβού Μητσοτάκη με τους αγρότες - Ποιοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση

Στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο - Άλμα 13% στις τιμές κρέατος και 8,4% στα ενοίκια

Novartis: Ενοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Τελεσίγραφο Στάρμερ στο X για το Grok: «Αν δεν το ελέγξετε εσείς, θα το κάνουμε εμείς»

Κρις Ρόκος: Ο «αόρατος» μάγος των αγορών που κέρδισε μισό δισεκατομμύριο ευρώ το 2025 είναι ελληνικής καταγωγής