Ο ήλιος δεν αποτελεί φέτος τόσο μεγάλο πρόβλημα για το κεφάλι του Γουέιν Ρούνεϊ μιας και τα μαλλιά του μετά την προσθετική που έκανε, μεγαλώνουν κανονικά και ο Άγγλος επιθετικός έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Αρχικά μετά την εμφύτευση που στοίχισε 30.000 λίρες ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνήθιζε να φοράει πάντα κουκούλα ή καπέλο ώστε να προστατεύει την κόμη του από τα αδιάκριτα φλας. Τώρα όμως που έχει βεβαιωθεί για το αποτέλεσμα, νιώθει πιο άνετος και αφήνει το κεφάλι του εκτεθειμένο στο φακό των αγγλικών σκανδαλοθηρικών ρεπορτάζ.

Ο Ρούνεϊ κάνει τις διακοπές του αμέριμνος στη Γαλλία και τα αγγλικά ΜΜΕ δείχνουν την πορεία της εμφύτευσης την οποία κρίνουν άκρως επιτυχημένη.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»