Εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν απώλειες στο ΟΑΚΑ και σε... έμψυχο υλικό. Καλαϊτζίδης, Αργυρόπουλος, Μπάρλος, Χατζής και Πασχόπουλος, μετράνε τις... πληγές τους, και θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν απόψε το βράδυ, σε αποχαιρετιστήριο δείπνο μαζί με το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας πρόκειται να δώσει άδεια 10 ημερών στους παίκτες του, και δεν αποκλείεται να μεταβεί στην Κίνα, καθώς έχει και εκεί υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ασιατικής χώρας.

Εξάλλου, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, έκαναν δηλώσεις οι Αργυρόπουλος, Καλαϊτζίδης και ο φροντιστής της ομάδας Πασχόπουλος.

Νίκος Αργυρόπουλος

«Καθόμουν στον πάγκο και από τα δεξιά δεχθήκαμε μία φωτοβολίδα, από την φωτιά της οποίας πάθαμε εγκαύματα, κι εγώ έπαθα και ρήξη στο τύμπανο. Είχα έντονες ζαλάδες και για αυτό οι άνθρωποι της ομάδας με μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε τι ακριβώς είχα πάθει. Έχω πρόβλημα. Δεν ακούω, ενώ θα ακολουθήσω θεραπεία για ένα μήνα, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει η ακοή μου 100%. Δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά και ελπίζω να σταματήσουν πριν θρηνήσουμε θύματα».

Δημήτρης Καλαϊτζίδης

«Δέχθηκα ένα βαρελότο στην πλάτη και τα έχασα όλα. Γύρισα και είδα την μπλούζα μου να καίγεται. Σε μια γιορτή του μπάσκετ, είναι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα. Έπαθα εγκαύματα και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός του Αργυρόπουλου είναι πιο σοβαρός, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά σε αγώνα μπάσκετ. Κάποιοι άνθρωποί μας χτυπήθηκαν και από αεροβόλο όπλο. Πάμε δηλαδή να παίξουμε μπάσκετ και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε ζωντανοί».


Δημήτρης Πασχόπουλος

«Ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα σηκώθηκα από τον πάγκο και πήρα στα χέρια μου τα πράγματα της ομάδας. Δέχθηκαν ένα χτύπημα στα πλευρά, στη συνέχεια ένα τσούξιμο και είδα ένα σφαιράκι στο παρκέ. Μόλις πήγα στα αποδυτήρια μέσα από τις σκόνες απ’ αυτό που είχαν πετάξει στη φυσούνα πήγα στα ντουζ, κι εκεί είδα το τραύμα στα πλευρά μου και το αίμα. Όπως μου είπε η αστυνομία και σήμερα το πρωί ο γιατρός, το τραύμα προέρχεται από αεροβόλο όπλο. Τι θα γινόταν αν αυτό το σφαιρίδιο με χτυπούσε στα μάτια; Πως είναι δυνατόν την επόμενη φορά να μην φοβάμαι για τη ζωή μου;».


Αντώνης Μπότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι

Σκουλίδας: «Δεν θέλουμε να περιορίσουμε τη φιλοδοξία μας στη Μύκονο - Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να πετύχουμε»