Την ακύρωση της απόφασης που έβγαλαν Σούπερ Λίγκα και Football League να ισχύσουν κανονικά οι αδειοδοτήσεις επιδιώκει σήμερα ο ΟΦΗ, με την προσφυγή που έχει καταθέσει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι Κρητικοί έχουν σύμμαχο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που εισηγήθηκε να ακυρωθεί για φέτος το αδειοδοτικό σύστημα, αλλά και την σύμφωνη γνώμη της UEFA, που ζητεί πιο ελαστικά κριτήρια για τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας που ανεβαίνουν στην πρώτη.

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ ελπίζουν ότι στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για την κατάργηση των αδειοδοτήσεων ή για «αναψηλάφηση» του φακέλου τους με πιο ελαστικά κριτήρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήρε… εξάποντο το Αιγάλεω, στο +4 Athens Kallithea και Ελλάς Σύρου - Πάρτι ανόδου με νίκη για την Καλαμάτα!

Το 1-0 της Καλαμάτας και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ματς - φιέστα

Στην Καλαμάτα Σαμαράς, Καρυπίδης και Χαρίτσης για τη φιέστα ανόδου

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα