Η αποστολή του Παναθηναϊκού φεύγει για την Αυστρία, αλλά χωρίς τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στην 27μελή αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα (15:30) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο λόγος δεν είναι άλλος από την επικείμενη μεταγραφή του στη Λάτσιο.

Πάντως για τον 30χρονο άσο, που το πρωί προπονήθηκε κανονικά, υπάρχει κράτηση και εφόσον δεν ολοκληρωθεί εγκαίρως η μετακίνησή του στους Ρωμαίους, θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Αναλυτικά η 27μελής αποστολή: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μουν, Λεοντίου, Μπουμσόνγκ.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κάσας, αλλά και οι νεαροί Λαγός, Καπίνος και Μαυρίας, που συμμετέχουν στην Εθνική Νέων. Παράλληλα μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο Γιάννης Βονόρτας, καθώς αποτελεί απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα οι προπονητές των τμημάτων υποδομής να παρακολουθούν την προετοιμασία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube