Το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, το πρωί του Σαββάτου.

Πλέον ο Στέφαν Ντεμόλ και οι ποδοσφαιριστές του θα ξεκουραστούν μέχρι τη Δευτέρα, που θα αναχωρήσουν για το Ελατοχώρι Πιερίας.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Την τελευταία τους προπόνηση στα Ιωάννινα πραγματοποίησαν το Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας χωρίς προβλήματα. Επόμενος σταθμός είναι το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της δύσκολης σεζόν.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ο ΠΑΣ έκλεισε ακόμα ένα φιλικό με την ομάδα του Πιερικού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Αυγούστου (20:00) στην Κατερίνη.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών:

«Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εργομετρικές, αιματολογικές, μικροβιολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη και τη συμβολή του Αθλητιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ως ακολούθως: Σιαράβας Σπύρος (Χειρούργος Ορθοπεδικός), Γεωργούλης Αναστάσιος (Χειρούργος Ορθοπεδικός, Καθηγητής Ορθοπεδικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Πάτρας Κώστας (Εργοφυσιολόγος, Διαιτολόγος, Γενικός Ιατρός), Μωραίτη Κωνσταντίνα (Ορθοπεδικός), Τόλης Αναστάσιος (Επιστημονικός Συνεργάτης), Σκόρδο Φίλιππο (Αθλητικός Αποκαταστάτης), Μάρης Χρήστος (Βοηθός φυσιοθεραπευτή), Γιαννιτόπουλος Θωμάς (Προπονητής φυσικής κατάστασης).

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 επιθυμεί να ευχαριστήσει για την συνεισφορά τους και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν στην ολοκλήρωση των απαιτούμενων εξετάσεων, το "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ", τον Μικροβιολόγο κ. Χριστόδουλο Σιούτη και τον Ειδικό Καρδιολόγο κ. Αναστάσιο Κ. Ντάτση».


Ο Στέφαν Ντεμόλ έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε σε αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και αποφάσισε την Κυριακή να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Αυτό κρίνεται απαραίτητο μιας και το Σάββατο το βράδυ, σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ θα παραβρεθεί στο γάμο του αρχηγού, Γιώργου Ντάσιου.

Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του ΠΑΣ εύχεται ότι καλύτερο στον αρχηγό:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό εύχονται στο ζευγάρι Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους».

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

TAGS: ΠΑΣ