Με ισπανική… προφορά -ένεκεν και της καταγωγής του- μπορεί πλέον να (του) το πει κανείς!

Αφού πέρασε και από το στόχαστρο της ΑΕΚ (ως εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ), ο Άμπραχαμ Παθ βγαίνει και επισήμως απ’ αυτό, αφού φέρεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Καρταχένα.

Ο 32χρονος στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Έρκουλες απασχόλησε… περιοδικά την ΑΕΚ (είχε ακουστεί και τον Γενάρη).

Ωστόσο -λόγω και του ότι το κασέ του κρίθηκε «αλμυρό»- σταμάτησε το τελευταίο διάστημα να αποτελεί υποψήφιο για το κέντρο της άμυνας της.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που σ’ αυτό θα προστεθεί ως λύση η («παρθενική» μεταγραφή του Γκρέταρσον) Φρέιρ Χέλγκασον, ο Παθ ετοιμάζεται να μετακομίσει σε έναν… προορισμό που πάλι σχετίζεται με την ΑΕΚ! Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στα ισπανικά δημοσιεύματα, θα ανακοινωθεί προσεχώς από την Καρταχένα -όπου θα αντικαταστήσει τον… Χουάν Κάλα (που αγωνίστηκε εκεί πέρυσι, πριν δανειστεί τώρα στην «Ένωση»).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.