Το ποσό των 50.000 ευρώ δώρισε ο Σέρβος σέντερ των Τίμπεργουλβς, Ντάρκο Μίλιτσιτς, σε μία 26χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, που είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

«Είχα ακούσει για τη φιλανθρωπική δραστηριότητα, αλλά δεν είχα καν φανταστεί πως θα αποφάσιζε να με βοηθήσει. Θα του είμαι αιώνια ευγνώμων. Όταν μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε την πρόθεσή του να δώσει αυτά τα χρήματα, έχασα τα λόγια μου», δήλωσε στον σερβικό Τύπο η νεαρή μητέρα που θα χειρουργηθεί στη Βιέννη. Η επέμβαση θα κοστίσει πάνω από 100.000 ευρώ και ήδη η οικογένεια έχει συγκεντρώσει 70.000 ευρώ.

Ο Μίλιτσιτς πέρυσι είχε δώσει 120.000 δολάρια για τη θεραπεία τεσσάρων παιδιών που πάσχουν από τη νόσο του Μπάτεν στην Κίνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστρέφει οριστικά κόντρα στους Μπουλς ο Αντετονκούμπο

Ιστορικό επίτευγμα για τον Γουέστμπρουκ: Πέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον στις ασίστ και ανέβηκε 7ος στην ιστορία του NBA!

Έτοιμος για επιστροφή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Παίζει τα ξημερώματα με τους Μπουλς

Χάρντεν και Λόπεζ «καθάρισαν» το Πόρτλαντ – Τρίτη σερί νίκη για τους Κλίπερς

Καταιγιστικοί Σέλτικς με 20 τρίποντα: «30άρης» Μπράουν και άνετο πέρασμα από την Ιντιάνα

Νέα ήττα για τους Μπακς και προβληματισμός χωρίς Αντετοκούνμπο

«Οι Μπακς έχουν επικοινωνήσει με τους Νετς για τον Πόρτερ Τζούνιορ»

Γκίλτζιους-Αλεξάντερ: « Δεν χάνεις από μια ομάδα τρεις σερί φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να είναι καλύτερη»

Μέγας Γιόκιτς καθάρισε για τους Νάγκετς στην παράταση σε μεγάλο ματς με τους Τίμπεργουλβς!

Άλωσαν το Λος Άντζελες οι Ρόκετς - Ψυχωμένοι οι Γουόριορς, λύγισαν τους Μάβερικς