Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… πώς να το χαλάσει η Άρσεναλ; Στο πόσο των 10,7 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως τα βρήκαν Μάντσεστερ Σίτι και Σαμίρ Νασρί, όπως αναφέρει το «France Football» την ώρα που οι «κανονιέρηδες» δια στόματος Βενγκέρ, επιμένουν ότι ο παίκτης δεν θα πωληθεί!

Το σίριαλ του επόμενου σταθμού στην καριέρα του Γάλλου μεσοεπιθετικού φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ μέσω των οποίων επέμενε ότι Φάμπρεγας και Νασρί δεν πρόκειται να παραχωρηθούν, το έγκυρο «France Football» κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με τους «πολίτες» έναντι του… εξωπραγματικού ποσού των 10,7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες για να μάθουμε όλοι ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νασρί.

Πηγή: www.england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα