Θέμα χρόνου, ακόμη και εντός της ημέρας, τονίζουν σύσσωμα τα αγγλικά ΜΜΕ ότι είναι η κατάθεση νέας πρότασης από την Τσέλσι για τον Λούκα Μόντριτς. Η επίσημη θέση της Τότεναμ πως ο παίκτης δεν πωλείται, δεν δείχνουν να προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Ρομάν Αμπράμοβιτς που έχει στο πλευρό του τον Κροάτη μεσοεπιθετικό.

Η πρώτη πρόταση ύψους 22 εκ λιρών όχι μόνο δεν αρκούσε στον πρόεδρο των «σπιρουνιών» Ντάνιελ Λίβι, αλλά επόμενη κίνησή του ήταν να συναντηθεί με τον 25χρονο άσο και να του κάνει σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως απλά δεν πρόκειται να πωληθεί για κανένα απολύτως αντίτιμο, οπότε δεν έχει νόημα να φέρει προτάσεις ο μάνατζέρ του.

Ο παίκτης δεν αντέδρασε στη συνάντηση όμως δήλωσε λίγες μέρες αργότερα πως η Τότεναμ δεν κράτησε το λόγο της, αφού του είχε τονίσει πως αν έρθει κάποια καλή πρόταση θα τη συζητήσει. Ο ατζέντης του παίκτη συνέχισε στην ίδια γραμμή εξηγώντας ότι οι δύο πλευρές πρέπει να συζητήσουν και πάλι και να βρουν μία από κοινού λύση.

Μία τέτοια λύση μοιάζει η νέα πρόταση της Τσέλσι που αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ώρες χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό της, με το μόνο σίγουρο ότι θα είναι άνω των 22 εκ λιρών. Αν πράγματι επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ, αναμένεται με αγωνία η αντίδραση του Λίβι που ίσως χρειαστεί να γίνει ακόμη πιο… κατανοητός, ίσως πάλι και να ενδώσει.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα