Σε δεύτερη μοίρα περνάει η «φιλική» νίκη του Παναθηναϊκού (1-0) επί της Λεχ Πόζναν για τον Γιόσου Σαριέγκι, αφού το σημαντικό είναι η βελτίωση μέσα από τέτοια ματς. Αυτό υποστήριξε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Τέτοια ματς είναι πάντα δύσκολα μετά από μόνο μερικές μέρες προετοιμασίας. Δεν είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, αλλά η δουλειά. Πάντα βέβαια θέλουμε να νικάμε αλλά κυρίως και να βελτιωθούμε μέσα από τα φιλικά», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βάσκου αμυντικού, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

«Είμαστε χαρούμενοι, χρησιμοποιούμε πολύ μπάλα, λιγότερο τρέξιμο. Όλα πηγαίνουν καλά και το κλίμα εξαιρετικό».
Τέλος, ο Σαριέγκι αναφέρθηκε και στο περιβραχιόνιο του αρχηγού που φοράει πλέον στο μπράτσο:

«Είναι τιμή για μένα και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να έχουμε κοινή πορεία, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αρχηγός. Από πέντε ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Φερέιρα, οι συμπαίκτες μου με διάλεξαν και αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για την επιστροφή Ρότα, Βάργκα και Στρακόσα - Σημαντική η δήλωση Νίκολιτς για Βίντα»

«Είπαν στον Γιόβιτς να πέσει και έπεσε»: Μήνυση του Μπέου σε Τζήλο και Πολυχρόνη για το Βόλος Elabet-ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Ο Μπέιλι όπως ο Ζέλσον στον Ολυμπιακό»

Δεσύλλας: «Αυτοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει στα στατιστικά της λίγκας μέχρι τώρα»

Αθανασίου: «Ικανοποίηση για τη συνάντηση των τηλεοπτικών δικαιώματων - Σωστή απόφαση Νίστρουπ το 5ημερο ρεπό»