Τα προσόντα του στο σκοράρισμα απέδειξε –για άλλη μια φορά- ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε… πρώτος σκόρερ στα οικογενειακά διπλά που πραγματοποιήθηκαν στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο Ζέεφελντ.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Αντώνης Σαούλης

Συνολικά μία ώρα διήρκησε η προπόνηση, στο πρώτο μισό της οποίας οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έκαναν τρέξιμο και διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, και στο δεύτερο μισό οικογενειακά διπλά.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. Στους κίτρινους ήταν οι: Σουμπίνιο, Χολέμπας, Κάταϊ, Πάντελιτς, Ουρτάδο, Χαβίτο και Γκαλίτσιος. Στους κόκκινους οι: Τζεμπούρ, Βαλεριάνος, Νικλητσιώτης, Μοντεστό, Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φουστέρ και στους μπλε οι: Μιραλάς, Φέισα, Μαρκάνο, Γκρμπιτς, Τοροσίδης, Ριέρα και Παπάζογλου.

Από την παρουσία του στα παιχνίδια ξεχώρισε ο Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος πέτυχε δύο γκολ έναντι των: Χαβίτο, Χολέμπας, Τζεμπούρ, Ριέρα και Τοροσίδης που σημείωσαν από ένα.

Οι κίτρινοι του Πάντελιτς νίκησαν 1-0 τους μπλε και 3-1 τους κόκκινους, ενώ στο άλλο παιχνίδι οι μπλε επικράτησαν 2-0.

Παρόντες στην προπόνηση ήταν και οι Φετφατζίδης, Μανιάτης που έκαναν ατομικό πρόγραμμα με στόχος να καλύψουν τις προπονήσεις που έχουν χάσει.

Δείτε τι δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την πρωϊνή προπόνηση

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου