Ποσοστό 26% συγκεντρώνουν στη πρόθεση ψήφου ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο βασικός αντίπαλος του, ο σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ, όπως δείχνει δημοσκόπηση ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2012 στη Γαλλία.

Η δημοσκόπηση από την εταιρία CSA δίνει στους δύο άνδρες το ίδιο ποσοστό εφόσον ο Ολάντ είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη γαλλική προεδρία.

Ο Σαρκοζί είδε την δημοτικότητά του να ανεβαίνει από τον Μάιο, μετά τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη του Ντομινίκ Στρος-Καν με τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης, γεγονός που τον έθεσε εκτός διεκδίκησης του χρίσματος του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ο Σαρκοζί, που δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επισήμως της υποψηφιότητά του, κέρδισε τρεις ποσοστιαίες μονάδες από τον Ιούνιο. Αντίθετα ο Ολάντ έχασε μία.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνέχεια Πανελλαδικών σήμερα, με μαθήματα ειδικότητας για τα ΕΠΑΛ

Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον «ναρκόπλοιου» στον Ειρηνικό, δυο νεκροί - Δείτε βίντεο

Τραμπ: Πιθανή πρόοδος με το Ιράν μέσα στο Σαββατοκύριακο - Προσπαθούμε να διαχωρίσουμε το ζήτημα του Ορμούζ από τον Λίβα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές την Πέμπτη 4 Ιουνίου – Πτώση θερμοκρασίας

Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» από τη Μυτιλήνη μετά την απεμπλοκή του κάβου

Θεσσαλονίκη: Ραντεβού για οικονομικές διαφορές στην Τούμπα κατέληξε σε συμπλοκή και πυροβολισμό

Δίκη Λυγγερίδη: Δεν καταθέτουν οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες αν δεν ελεγχθεί ότι δεν είναι κατηγορούμενοι

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Πέθανε ο ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος

Δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις επί της εισαγγελικής πρότασης