Στο ποσό του ενός εκατ. ευρώ πωλήθηκε σε δημοπρασία που έγινε στο Λονδίνο το παλαιότερο βιβλίο κανονισμών του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ένα χειρόγραφο από το 1857, που ανήκε στο αρχείο της Σέφιλντ, της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το «ηλικίας» 154 ετών ντοκουμέντο τέθηκε σε δημοπρασία από τον ίδιο τον αγγλικό σύλλογο, που αγωνίζεται στην έβδομη κατηγορία, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα