Με μια πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελατοχώρι Πιερίας, την Κυριακή. Το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες μιας και ο Στεφάν Ντεμόλ, έδωσε ρεπό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ οι τερματοφύλακες δούλεψαν σε ασκήσεις συναρμογής με μπάλα και σε φάσεις τετ α τετ.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ο Βάντερσον συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και σύντομα αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό.

Οι Χρήστος Πατσατζόγλου και Γιάννης Ιωάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε τρέξιμο, όμως η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο μεταγραφικό τομέα, ο Έκτορ Λουίς Κουέβας, αναμένεται την Τετάρτη στα Ιωάννινα. Ο ΠΑΣ έχει έλθει σε συμφωνία με την Μπελγκράνο για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς. Με αυτή την προσθήκη και εφόσον ο Μπακαγιόκο συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» το ρόστερ θα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς θα απομένει η απόκτηση ενός στόπερ.

Η ομάδα θα παραμείνει στο Ελατοχώρι μέχρι την Τρίτη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στα Ιωάννινα. Επόμενος σταθμός το Ζεέφελντ της Αυστρίας (24/7-5/8) όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, στο οποίο θα διεξαχθούν και τα πρώτα φιλικά.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

TAGS: ΠΑΣ