Στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Νίρμπουργκρινγκ φιλοξενείται ο δέκατος γύρος του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, με τις εναλλαγές του καιρού να παίζουν πάντα το δικό τους ρόλο στο γερμανικό σιρκουί.

Στα… ακραία καιρικά φαινόμενα ελπίζει και ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος γνωρίζει πως αυτό μπορεί να δώσει την ευκαιρία στην Mercedes GP να βρεθεί στις πρώτες θέσεις.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο, αλλά ο καιρός θα μπορούσε να δώσει μια ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ο καιρός στο σιρκουί μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Μπορείτε να δείτε και τις τέσσερις εποχές σε ένα απόγευμα», ήταν τα λόγια του Ρόσμπεργκ.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013