Η Φέγενορντ καταβάλλει προσπάθειες να εντάξει στο δυναμικό της τον κεντρικό αμυντικό της Άλκμααρ, Μπάρι Όπνταμ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής κοστολογείται ανάμεσα στα 4 και 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου του Ρότερνταμ θεωρούν τον Όπνταμ την κατάλληλη λύση για να ενισχυθούν σε μια θέση που «πονούν» τα τελευταία χρόνια. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2007 και αυτό μπορεί να είναι το «σημείο πίεσης» για την Αλκμάαρ, ώστε τελικά να τον αποκτήσει.

Ο Όπνταμ αγωνίστηκε φέτος σε 24 παιχνίδια της Άλκμααρ, ενώ είχε και 8 συμμετοχές με την εθνική Ολλανδίας στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο ο Μάρκο Φαν Μπάστεν προτίμησε αντ’αυτού τον Όιερ στην 23μελη αποστολή των «οράνιε» για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ