Να βάλουν τέλος στη χειρότερη σεζόν τους στη Φόρμουλα 1 θέλουν στη Williams και αυτός είναι ο λόγος για τις αναβαθμίσεις του μονοθεσίου τους πριν το γκραν πρι της Γερμανίας (23-24/7).

Η ομάδα στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ θα έχει νέες αεροτομές και διαφορετική χαρτογράφηση του κινητήρα, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να δουν την καρό σημαία εντός δεκάδας.

Η Williams στα εννιά γκραν πρι έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις τέσσερις βαθμούς, με τον Ρούμπενς Μπαρικέλο να ελπίζει πως στη Γερμανία ο ρυθμός τους θα είναι καλύτερος.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!