Από πρωτοτυπία σε πρωτοτυπία κινούνται στην Μπλάκμπερν που αποφάσισαν την προετοιμασία τους στην Ινδία (θα είναι η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που θα πάει εκεί) την ανέβαλλαν για τον Οκτώβρη! Ο λόγος είναι ο κίνδυνος από τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες στην περιοχή.

Ο προπονητής των «ρόδων» Στιβ Κιν αποκάλυψε την αλλαγή σχεδίων τονίζοντας όμως ότι πρόκειται οπωσδήποτε για αναβολή και όχι για ακύρωση. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά αρχές Οκτωβρίου.

Η Ινδία προτιμήθηκε από τη διοίκηση μιας και η ιδιοκτήτρια εταιρία, Venky’s έχει την έδρα της εκεί. Παρόλο που ανέφεραν ότι δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίες παρά τις βομβιστικές επιθέσεις, για λόγους ασφαλείας προτιμήθηκε η νέα ημερομηνία.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα