Το δρόμο για Βραζιλία πήρε τελικά ο Ντενίλσον της Άρσεναλ που μετά από πέντε σεζόν στους «κανονιέρηδες» επιστρέφει δανεικός στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, τη Σάο Πάολο.

Ο 23χρονος μέσος δεν κατάφερε να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ πως αξίζει θέση στο ρόστερ της Άρσεναλ και έψαχνε καιρό τώρα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ενδιαφέρον υπήρχε από πολλούς συλλόγους, όμως τα χρήματα που ζητούσε η αγγλική ομάδα δεν ήταν λίγα με αποτέλεσμα να μην βρίσκει ανταπόκριση.

Η λύση ήρθε από τη Βραζιλία με την Σάο Πάολο να προτίθεται να «φιλοξενήσει» για ένα χρόνο τον γέννημα-θρέμμα της και τον παίκτη να δέχεται με ευχαρίστηση την προοπτική αυτή. Στόχος του να κάνει μία καλή σεζόν και να πείσει κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο να προχωρήσει στην αγορά του από την Άρσεναλ.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα