Σίγουρος για μία ακόμη πιο βελτιωμένη Μάντσεστερ Σίτι έδειξε σε δηλώσεις του ο Βινσέντ Κομπανί, που δεν δείχνει να επηρεάζεται καθόλου η αισιοδοξία του από μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Κάρλος Τέβες.

Ο 25χρονος αμυντικός που ξεχώρισε με την παρουσία του στην περσινή επιτυχημένη σεζόν των «πολιτών» που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση τίτλου μετά από 35 ολόκληρα χρόνια. Η Σίτι σήκωσε το κύπελλο Αγγλίας, βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κομπανί βλέπει ακόμη πιο ανοδική την πορεία της ομάδας στο μέλλον:

«Μέχρι να υπογράψει σε άλλη ομάδα δεν έχω να πω και πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε με τον Τέβες είτε χωρίς εκείνον η Σίτι θα είναι καλύτερη. Όποια απόφαση και να πάρει δεν αλλάζει κάτι στην ομάδα. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube