Πρόταση από την Ελλάδα αποκάλυψε πως είχε ο Ντάνι Γκριν των Σπερς, μέσω του Twitter.

Ο γκαρντ της ομάδας από το Σαν Αντόνιο έγραψε πως δύσκολα θα μπορούσε να την αρνηθεί, καθώς τα χρήματα που του προσφέρουν είναι αρκετά.

«Ναι, είναι μια επιλογή. Είναι μια δύσκολη απόφαση… Μου δίνουν καλά… λεφτά και είναι δύσκολο για μένα να το απορρίψω», έγραψε ο 24χρονος στo Twitter. Το αρνητικό με τον Γκριν είναι ό,τι δεσμεύεται με εγγυημένο συμβόλαιο και αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που λήξει το lockout, τότε θα πρέπει να επιστρέψει αμέσως στις ΗΠΑ.

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου «North Carolina» τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στο ΝΒΑ, με τους Καβαλίερς και τους Σπερς έχει πάρει μέρος σε συνολικά 28 παιχνίδια, στα οποία έχει κατά μέσο όρο 2,9 πόντους και 1,1 ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρογκαβόπουλος με αιχμή προς τους επικριτές του: «Χοντρός και τεμπέλης»

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ερτέλ η ΑΕΚ

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»

Λιόλιος: «Έχουν γίνει λάθη, είχαμε κακή εμφάνιση στα παράθυρα - Μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο»

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για τη συνέντευξη Λιόλιου: «Η επιλεκτική πρόσκληση πλήττει το δικαίωμα στην ενημέρωση»