Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο για τη νέα σεζόν ο Λουίς Σουάρες. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τονίζει ότι η απουσία των «κόκκινων» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ωφελήσει την ομάδα, ενώ στέκεται και στην ποιότητα του ρόστερ.

Οι κινήσεις της ομάδας του Κένι Νταλγκλίς στο μεταγραφικό παζάρι κάνουν τον Ουρουγουανό επιθετικό να νιώθει ότι η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι άπιαστο όνειρο, αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

«Στη Λίβερπουλ πάντα ονειρευόμαστε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά και ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο και ότι η Πρέμιερ είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», τόνισε ο επιθετικός των «reds» και μίλησε και για το ρόστερ της ομάδας: «Έχουμε ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο. Εμπιστευόμαστε τον προπονητή μας, αλλά και μεταξύ μας επικρατεί πολύ καλό κλίμα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

Η πορεία της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια δεν αυτή που περίμεναν οι φίλοι της, ενώ την επόμενη σεζόν η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς δεν θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό όμως δεν πτοεί τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος πιστεύει ότι «η ομάδα μπορεί να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα».

Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται στην Αργεντινή, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Πηγή: England365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα