Σε πάρα πολύ καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Στράτο Περπέρογλου για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν κι άλλες συζητήσεις, οι οποίες έγιναν σε άριστο κλίμα. Αυτό που «βγαίνει» ως αποτέλεσμα των επαφών, φέρνει τον παίκτη και τους «πράσινους» να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία καθώς έχει γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα, ακόμη και μέχρι το απόγευμα να οριστικοποιηθεί η παραμονή του διεθνούς φόργουορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής!

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»