Συστράτευση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με την τελευταία προσέγγιση των επίδοξων επενδυτών, με τα μέλη του ΑΣ να κρίνουν σκόπιμη την αναβολή του σημερινού συμβουλίου, αφού όπως εξηγούν καλύφθηκαν «από την τοποθέτηση της διοίκησης (Ζαγοράκη)».

Αναλυτικά:

«Η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα (25/7) έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με θέμα τις εξελίξεις περί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβάλλεται. Μετά την έκφραση επίσημης θέσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόταση των νέων υποψήφιων επενδυτών φρονούμε ότι η αναβολή είναι επιβεβλημένη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.