Στη μία το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον Γιώργο Παπανδρέου στη Βουλή. Μετά από πρόσκληση του Παύλου Γερουλάνου, ο πρόεδρος της UEFA έρχεται στη χώρα μας για να συζητήσει με τον Πρωθυπουργό -ανάμεσα σε άλλα- για την οπαδική βία, τον νέο αθλητικό νόμο που επεξεργάζεται εδώ και καιρό η Κυβέρνηση, το financial fair play που θα εφαρμόσει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αλλά και το… fair play που έχει αρχίσει να αγνοείται στα ελληνικά πρωταθλήματα -όπως αποδείχθηκε- μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τους «στημένους» αγώνες.

Ο Μισέλ Πλατινί θα συνοδεύεται από τον διευθυντή του γραφείου του, Κεβίν Λαμούρ και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη. Στις λίγες ώρες που προβλέπεται βάσει του «σφιχτού» του προγράμματoς να παραμείνει στη χώρα μας, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ στη 13:00, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, θα παραστεί στο κοινοβούλιο. Εκεί με συνομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου θα θέσει επί τάπητος ορισμένα σοβαρά θέματα με στόχο την βελτίωση της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην ατζέντα της συζήτησης, όπως προαναφέραμε περιλαμβάνεται η οπαδική βία και τα μέτρα που σκοπεύει να πάρει η ελληνική Κυβέρνηση για να την αντιμετωπίσει, αφού μια ώρα αργότερα, ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει στο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο η κουβέντα θα επικεντρωθεί στον νέο αθλητικό νόμο και φυσικά το σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League: Τα επόμενα βήματα για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Συλλυπητήρια και από τον ΠΑΟΚ για τον θάνατο Βαρδινογιάννη

Super League: Πέρασε πανηγυρικά η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για την εμπορικότητα

«Ποδοσφαιρικοί αντίπαλοι, αλλά φίλοι»: Το συγκινητικό αντίο του Μελισσανίδη στον Βαρδινογιάννη

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του «Καπετάνιου»

Άρης για Βαρδινογιάννη: «Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ηλιόπουλος για Βαρδινογιάννη: «Ντόμπρος, ωραίος άνθρωπος - Ευτυχής που τον γνώρισα από κοντά»

«Θα μπορούσα να γράψω άλλο ένα βιβλίο»: Ο «Καπετάνιος» μέσα από τις αφηγήσεις του Μανώλη Σαριδάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ΕΠΟ για Βαρδινογιάννη: «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για το εθνικό μας ποδόσφαιρο φέρει το όνομά του»

«Ζούσα μέρα-νύχτα στη Λεωφόρο»: Το κουμπούρι, η Θύρα 13 και οι μεταγραφές στην τελευταία συνέντευξη του «Καπετάνιου»!