Αρνητικός πρωταγωνιστής οι τράπεζες
Χαμηλό βαρομετρικό επικράτησε στο ΧΑ, καθώς μια αναμενόμενη πρόσκαιρη διόρθωση εξελίχθηκε σε μεγάλη πτώση, που σπέρνει αμφιβολίες όσον αφορά τις βραχυχρόνιες προοπτικές της αγοράς και την επάνοδο της σε τροχιά ανάκαμψης.

Ο προβληματισμός ενισχύεται λόγω και της αρνητικής εικόνας που διαμορφώνεται στα διεθνή χρηματιστήρια, λόγω του γνωστού προβλήματος με το όριο δανεισμού του αμερικανικού Δημοσίου.

Η διόρθωση που ξεκίνησε χθες με κατοχύρωση βραχυχρόνιων κερδών, επιταχύνθηκε σήμερα, επιδεινώνοντας την τεχνική εικόνα της αγοράς. Οι βασικοί δείκτες έκλεισαν στα χαμηλά ημέρα, με τον τραπεζικό δείκτη να καταγράφει απώλειες άνω του 6%.

Σύμφωνα με χρηματιστηριακούς αναλυτές, οι επενδυτές ανησυχούν για το κόστος το οποίο θα αναλάβουν οι ελληνικές τράπεζες με τη συμμετοχή τους στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.


O Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.233,22 μονάδες σημειώνοντας πτώση -2,82%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 75,38 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση -3,79%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά -1,41% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση -2,39%.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πατούλης: Πήγαμε για έλεγχο χωρίς ραντεβού στο ιατρείο της Καρνεάδου και δεν άνοιξαν, να μπαίναμε από το μπαλκόνι;

Θεσσαλονίκη: Ανδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος - Συνελήφθη 16χρονος

Από ρεκόρ σε ρεκόρ οι τιμές της βενζίνης

Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι έλεγχοι του ΙΣΑ στο ιατρείο του Κολωνακίου – Τι διαπιστώθηκε

Υπόθεση Μαζωνάκη: Κλήθηκε ο «γιατρός-υπνωτιστής» - Τι αποκάλυψε ο οδηγός ταξί - Η κατάσταση της γιατρού

Γιώργος Μαζωνάκης: Το ΕΚΑΒ διαψεύδει ότι το ασθενοφόρο δεν είχε φορείο - Τι αναφέρει για την ΚΑΡΠΑ

Boeing 737 της Sepehran Airlines καταρρέει εν πτήσει – Πανικός στους επιβάτες

Θάνατος Μαζωνάκη: Φύλλο και φτερό κάνει η ΑΑΔΕ εταιρεία που εισάγει μηχανήματα πλασμαφαίρεσης

Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ στον ΣΚΑΪ: «Οι διασώστες είδαν τον γιατρό να κάνει ΚΑΡΠΑ με ένα χέρι στον Μαζωνάκη»

Θάνατος Μαζωνάκη: Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών