Κοντά στον Νικολά Βούϊτσιτς είναι ο Παναθηναϊκός! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει, σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα «Vecernji».

Στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, γίνεται λόγος για προσφορά των «πράσινων» 1,5 εκ. ευρώ (!) στον Κροάτη διεθνή σέντερ, με την Μακάμπι να φέρεται ότι του έχει προτείνει συμβόλαιο με 1,3 εκ. ευρώ, ενώ μία άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται, η Ταού Κεράμικα, παρακολουθεί έως τώρα διακριτικά τις εξελίξεις.

Πάντως εκτός από την Ευρώπη ενδιαφέρον για τον Βούϊτσιτς έχουν δείξει και αρκετές ομάδες από το ΝΒΑ.

Το θέμα του Βούϊτσιτς, καθώς και ο σχεδιασμός γενικότερα για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν, αναμένεται να συζητηθεί στην αυριανή συνάντηση που θα έχει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.


Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι

Σκουλίδας: «Δεν θέλουμε να περιορίσουμε τη φιλοδοξία μας στη Μύκονο - Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να πετύχουμε»