Μόνο εύκολο δεν ήταν το έργο για τις δύο αγγλικές ομάδες κόντρα στις δύο κροατικές για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Φούλαμ έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Σπλιτ ενώ η Στόουκ επικράτησε 1-0 στο «Μπριτάνια» της Χάιντουκ.

Η ομάδα του Μάρτιν Γιολ, είχε την κατοχή της μπάλας και παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με τους βασικούς της παίκτες δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Σπλιτ. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και έτσι η Φούλαμ καλείται να πάρει την πρόκριση σε μία εβδομάδα στο Λονδίνο.

Από την άλλη μεριά, η Στόουκ αν και άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα με τον Γουόλτερς, δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» άλλη φορά μέσα στο 90λεπτο την άμυνα της Χάιντουκ μέσα στο «Μπριτάνια». Το τελικό 1-0 δεν της επιτρέπει να απλοποιήσει όσο θα ήθελε την κατάσταση εν όψει της ρεβάνς στην Κροατία ωστόσο την διατηρεί σε ρόλου οδηγού σε ότι αφορά την πρόκριση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»