«Βροχή» φτάνουν τα φαξ με προτεινόμενους ποδοσφαιριστές στα γραφεία του Παναιτωλικού από διάφορους μάνατζερ. Το τελευταίο όνομα που προτάθηκε στην ομάδα του Αγρινίου είναι αυτό του Ντούσκο Τόσιτς.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και έχει φορέσει τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης, δεν φαίνεται να απασχολεί μέχρι στιγμής τους «νεοφώτιστους», οι οποίοι θέλουν να κινηθούν με προσοχή στο μεταγραφικό… παζάρι.

Στο Αγρίνιο μάλιστα βρέθηκε την Πέμπτη και ο Ίλια Ίβιτς, η παρουσία του οποίου φούντωσε τα μεταγραφικά σενάρια, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα των Ραούλ Μπράβο και Ματ Ντάρμπισαϊρ, πέρα του Λομάνα Λούα Λούα που έχει προταθεί εδώ και καιρό. Προτάσεις στον Παναιτωλικό έχουν γίνει και για τους Χιώτη και Πιοέλε, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν έχουν προχωρήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»