Ο Σέρβος γκαρντ έλυσε τη Δευτέρα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ολυμπιακού. Διαπραγματεύσεις του πειραϊκού συλλόγου με δύο Αμερικανούς σούτινγκ-γκαρντ.
Μετά τον Μίλαν Τόμιτς ένας ακόμη Σέρβος αποχαιρέτησε το λιμάνι του Πειραιά. Ο λόγος για τον Ντούσαν Βούκσεβιτς ο οποίος τη Δευτέρα έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» μετά από την απολογία του. Ο Βούκσεβιτς βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο μάτι του κυκλώνα όταν μετά από την ήττα από την Εστουντιάντες δεν ήταν στο δωμάτιο του σε αιφνιδιαστική έφοδο που πραγματοποίησαν ο Γιόνας Καζλάουσκας με τον Σταύρο Ελληνιάδη.
Ο Σέρβος απολογήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΚΑΕ όπου και παραδέχθηκε το ατόπημα του, ωστόσο δήλωσε ότι δεν νιώθει καλά και ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου έκανε δεκτό το αίτημα του και η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει. Πλέον ο Σέρβος θα περιμένει την ειδοποίηση του Ολυμπιακού για την επίσημη λύση της συνεργασίας καθώς και την αποπληρωμή των δεδουλευμένων του. Επόμενος που φαίνεται ότι θα δει την πόρτα της εξόδου είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Λαβόρ Ποστέλ
Ασφαλώς μετά την αποδέσμευση του Βούκσεβιτς οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν τουλάχιστον για την απόκτηση δύο παικτών που θα καλύπτουν τη θέση των γκάρντ. Όπως μάλιστα έχει γίνει γνωστό οι στόχοι έχουν βρεθεί και ο Γιόνας Καζλάουσκας έχει ανάψει το πράσινο φως προκειμένου η διοίκηση να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις ώστε οι παίκτες να βρίσκονται στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των εορτών προκειμένου να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Μπολόνια το πρωί της Τρίτης όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Μπολόνια για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας