Αισιόδοξος και χαρούμενος είναι ο Λιούις Χάμιλτον από την απόδοση του στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα Ουγγαρόρινγκ, όπου φιλοξενείται ο όγδοος γύρος του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1.

Ο Βρετανός ελπίζει να έχει και πάλι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρώτο σκαλί του βάθρου.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξεκινάς το σαββατοκύριακο από την κορυφή. Είχαμε μία καλύτερη πρώτη ημέρα δοκιμών από ότι στο Νίρμπουργκρινγκ, έτσι είμαι πολύ χαρούμενος. Το μονοθέσιο φαίνεται πολύ ανταγωνιστικό, δεδομένων των καυσίμων και της ισορροπίας που είχαμε», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον, ο οποίος ελπίζει να έχει και πάλι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους μηχανικούς του.

«Νομίζω πως ίσως έχουμε τον ίδιο ρυθμό, όπως και στη Γερμανία και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Οι μηχανικοί στο εργοστάσιο εργάζονται πολύ – πολύ σκληρά. Έχουμε αρκετές αναβαθμίσεις και αυτό είναι κατόρθωμα για όποιον το έχει καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε ο Αυστραλός θρύλος της Formula 1, Αλαν Τζόουνς

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!