Αν θα τα καταφέρει είναι ακόμη άγνωστο, πάντως η πεποίθηση του Αρσέν Βενγκέρ είναι ξεκάθαρη. Να κρατήσει με οποιοδήποτε κόστος του Σαμίρ Νασρί και Σεσκ Φάμπρεγας στην Άρσεναλ και με λίγες καλές προσθήκες να φτάσει στον τίτλο.

Οι δύο παίκτες μπορεί να μοιάζουν υπ’ ατμόν και να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν, όμως ο Αλσατός τεχνικός μετά την περσινή πορεία της ομάδας που δεν άντεξε στο τέλος, νιώθει ότι είναι πολύ κοντά στο βήμα παραπάνω και δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία.

Με τις προσθήκες του Ζερβίνιο και ενός αμυντικού που θα αποκτηθεί, αν καταφέρει να κρατήσει τους δύο παίκτες ο Βενγκέρ βλέπει ότι έχει στα χέρια του υλικό για μεγάλα πράγματα.

«Οι παίκτες δουλέψανε πολύ σκληρά. Είναι αποφασισμένοι και ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Αναλύσαμε ξανά όλη τη χρονιά και από τους δείκτες του index καταλαβαίνει κανείς πόσο κοντά φτάσαμε. Πρέπει με τους Φάμπρεγας και Νασρί μαζί και 1-2 προσθήκες να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Έτσι φτάνεις στο πρωτάθλημα», τόνισε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων».
Αν πάντως δεν μπορέσει να τους κρατήσει ο Χουάν Μάτα είναι ήδη στη γωνία και περιμένει ως μία πρώτη εναλλακτική.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα