Τη δεύτερη της ήττα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τσεχία γνώρισε το Σάββατο η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Παίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από την Ισπανία με 64-46 και κατετάγη τρίτο στον πρώτο όμιλο. Ωστόσο εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Στο νέο όμιλο που θα σχηματιστεί θα συμμετάσχουν οι Τσεχία, Ισπανία, Γερμανία και δύο από τις Σερβία, Ρωσία και Μαυροβούνιο.

Η Ελλάδα ξεκίνησε καλά στο ματς όμως οι Ισπανοί μετά το πρώτο δεκάλεπτο πίεσαν στην άμυνα και δυσκόλεψαν πολύ τους παίκτες του Μάνου Μανουσέλη. Χαρακτηριστικό του πιεστικό παιχνιδιού των αντιπάλων και της δυσκολίας που αντιμετώπισε η Εθνική είναι οι μόλις εννέα πόντοι που πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 25-21, 43-37, 64-46

Ισπανία (Οκάμπο): Πορτάλεθ 10, Μαρτίν 8(1), Μοί 11(1), Σάνς 12(2), Βεντουρά 3, Κόστα 2,
Μπλάνκα 4, Καντένις, Νόγιες 2, Γκαρσία, Ντιόπ 12.

Ελλάδα (Μανουσέλης): Νικολάου 2, Παπαδιονυσίου 6, Κεφάλας 2, Σπυριδωνίδης 2, Πουλιανίτης, Σπυρόπουλος 4, Γκέλιος 1, Λιάπης 5(1), Θεοδώρου 2, Σταμάτης 7(1), Διαμαντάκος 15, Χαραλαμπόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube