Ικανοποιημένος από την κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014 για την εθνική ομάδα της Λιθουανίας παρουσιάστηκε ο Ραϊμόντας Ζουτάουτας.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των πρώην σοβιετικών στάθηκε στη συνεχώς αυξανόμενη ελληνική απόδοση, ενώ εγκωμίασε τις Σλοβακία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
«Νομίζω ότι είναι για μας, σε σχέση με τα άλλα γκρουπ, η πιο λογική κλήρωση. Η τύχη μας χαμογέλασε αυτή τη φορά περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν, όταν “πέφταμε” με πολύ ισχυρές ομάδες» είπε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σε Μέσα της πατρίδας του, για να συμπληρώσει:
«Οι αντίπαλοι δεν μπορούν να υποτιμηθούν. Οι Έλληνες επιβεβαιώνουν συνέχεια την αύξηση της αποδοτικότητάς τους, η Σλοβακία έπαιξε πολύ καλά στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη δείχνει ότι μπορεί να παίρνει νίκες. Οι αγώνες με τη Λετονία θα έχουν μια ξεχωριστή βαρύτητα, θα είναι σαν ντέρμπι».
Νίκος Μάρκου