Με κεκτημένη ταχύτητα και καλή ψυχολογία μετά την νίκη του στο γκραν πρι της Γερμανίας, ο Λιούις Χάμιλτον είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να επαναλάβει την επιτυχία του Νίρμπουργκρινγκ. Μάλιστα, ο Βρετανός τόνισε πως θα πρέπει να εκκινήσει σαν «πύραυλος», ώστε να κλέψει την πρωτιά από τον Φέτελ.

Ο πιλότος της McLaren γνωρίζει πως στο Ουγγαρόρινγκ οι επιλογές για προσπεράσεις δεν είναι πολλές, για αυτό σκοπεύει σε μία καλή εκκίνηση από τη δεύτερη θέση.

«Πρέπει να εκκινήσεις σαν πύραυλος, επειδή δεν μπορείς να προσπεράσεις εδώ, εκτός από τα πιτ στοπ, συνεπώς είναι ζωτικής σημασίας να έχεις μία καλή εκκίνηση, αν θέλεις να κερδίζεις», ανέφερε ο Χάμιλτον, ο οποίος συμπλήρωσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να δώσουμε “μάχη” γιατί δεν είναι πολύ καιρός πριν που ήμασταν πίσω από τις Red Bull και τις Ferrari», πρόσθεσε ο πιλότος της ΜcLaren.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!

Άρχισε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση λόγω βροχής το Grand Prix της Μαλαισίας: «Είναι επικίνδυνα!»

Μεγάλη καθυστέρηση στο Grand Prix του Μπαχρέιν λόγω βροχής

Φερστάπεν και Λεκλέρ ξεχώρισαν στις ελεύθερες δοκιμές της Μαλαισίας

Aston Martin: Ανανέωσαν μέχρι το 2027 οι Αλόνσο και Στρολ!