Πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γιάννης Καλαμπόκης. Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή εδώ και μερικές μέρες και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Ο 32χρονος διεθνής γκαρντ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ίκαρο, έχει και άλλες προτάσεις και ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος που θα συνεχίσει την καριέρα του, όμως υπάρχει η αισιοδοξία πως θα δώσει θετική απάντηση στον «Δικέφαλο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλό επίπεδο, κάθε τίτλος είναι σημαντικός – Δεν είναι φυσιολογικό το πρόγραμμα…»

Η απονομή του Stoiximan Super Cup στον Ολυμπιακό: Σήκωσαν μαζί το τρόπαιο Παπανικολάου και Αγγελόπουλοι

Βεζένκοφ: «Πρέπει να δουλέψουμε στα βασικά, κάτι μας λείπει για να κρατήσουμε το τέμπο»

Ζέρβας-Διαμαντόπουλος για το Stoiximan Super Cup: «Παραλίγο αρπαγή από ΠΑΟΚ - Ο Μοντέρο και η άμυνα»

«Όλα μια χαρά, σαν να μην πέρασε μια μέρα…»: Το ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για το φάουλ του Καλάθη στον Μοντέρο

Τρινκιέρι: «Παλέψαμε κόντρα σε ομάδα που είναι μαζί από τον Β' ΠΠ - Πρέπει να καταλάβουμε πού πάνε οι διαιτητές το ματς»

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Δεν έχουμε χορτάσει τίτλους - Έχει ανέβει το επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία: MVP και πρώτος σκόρερ του Super Cup ο Βεζένκοφ!

Είχε πρωταγωνιστές και λύσεις ο Ολυμπιακός κόντρα στον μαχητή ΠΑΟΚ: Τα highlights του Stoiximan Super Cup

Τρινκιέρι: «Προσπαθώ να καταλάβω τι συνεργασία θα πρέπει να έχω με τους διαιτητές και το πώς θα το αντιμετωπίσουμε»