Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Ντάντε Στίγκερς.

Ο Αμερικανός με το κοινοτικό διαβατήριο (σ.σ. Λευκορωσίας) συμφώνησε για ένα χρόνο με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την περσινή χρονιά στην Α1 είχε κατά μέσο όρο 7,8 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Dante Stiggers, προκειμένου να συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα και για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Ο Stiggers αγωνίστηκε στο τέλος της σεζόν 2010-11 στον ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα, από τις 18 Μαρτίου 2011. Ο Stiggers είναι κάτοχος και διαβατηρίου Λευκορωσίας, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Λευκορωσίας και στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ως κοινοτικός.

Ο Dante Stiggers γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1982 στο Ohio, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Αποφοίτησε τη σεζόν 2004-05 από το πανεπιστήμιο Southern Mississippi, για τρεις σεζόν αγωνίστηκε στο Λευκορωσία με την Minsk, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Λευκορωσίας το 2009 και το Κύπελλο Λευκορωσίας το 2010. Την σεζόν 2010-11 ξεκίνησε από την Κύπρο και αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού με τον οποίο είχε 7,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 1,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια κανονικής περιόδου και πλέι οφ με στατιστικά: 125 (7,8) πόντους, 33 (2,1 ριμπάουντ), 33 (2,1 ασίστ) και 32 (2) κλεψίματα και με ποσοστά 65,6% στις βολές, 40,3% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η απονομή του Stoiximan Super Cup στον Ολυμπιακό: Σήκωσαν μαζί το τρόπαιο Παπανικολάου και Αγγελόπουλοι

Βεζένκοφ: «Πρέπει να δουλέψουμε στα βασικά, κάτι μας λείπει για να κρατήσουμε το τέμπο»

Ζέρβας-Διαμαντόπουλος για το Stoiximan Super Cup: «Παραλίγο αρπαγή από ΠΑΟΚ - Ο Μοντέρο και η άμυνα»

«Όλα μια χαρά, σαν να μην πέρασε μια μέρα…»: Το ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για το φάουλ του Καλάθη στον Μοντέρο

Τρινκιέρι: «Παλέψαμε κόντρα σε ομάδα που είναι μαζί από τον Β' ΠΠ - Πρέπει να καταλάβουμε πού πάνε οι διαιτητές το ματς»

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Δεν έχουμε χορτάσει τίτλους - Έχει ανέβει το επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία: MVP και πρώτος σκόρερ του Super Cup ο Βεζένκοφ!

Είχε πρωταγωνιστές και λύσεις ο Ολυμπιακός κόντρα στον μαχητή ΠΑΟΚ: Τα highlights του Stoiximan Super Cup

Τρινκιέρι: «Προσπαθώ να καταλάβω τι συνεργασία θα πρέπει να έχω με τους διαιτητές και το πώς θα το αντιμετωπίσουμε»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για να κερδίζει τίτλους - Ο Μοντέρο ελέγχει την ομάδα πλήρως»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.