Φαίνεται το έχει η μοίρα του Σισέ να πηγαίνει σε ομάδες που οι οπαδοί «βράζουν» κατά της διοίκησης. Πέρυσι, ο Γάλλος άσσος έβλεπε όλη τη χρονιά πανό και διαμαρτυρίες κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Φέτος, θα βλέπει μια από τα ίδια από το πυρήνα των οπαδών, τους «Ultras», που θα αφορούν τον Λοτίτο.
Οι οπαδοί με μια καυστική ανακοίνωση είπαν πως γυρνούν στο Ολίμπικο αλλά «…θα μισούμε για πάντα τον Λοτίτο».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση των οπαδών της Λάτσιο.
«Ο Λοτίτο ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο εχθρός των Ultras, καθώς είναι ο μόνος πρόεδρος που ζητάει τη σύλληψη οπαδών της ίδιας του της ομάδας, επειδή προχωρούν σε διαμαρτυρίες εναντίον του. Θα τον μισούμε για πάντα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της ομάδας. Αποφασίσαμε να στηρίξουμε την ομάδα παρά τα αισθήματά μας για τον πρόεδρο. Θα είμαστε πάντα κοντά στη Λάτσιο, δεν θα μαλακώσουμε από καλές μεταγραφικές κινήσεις, αλλά δεν θα δώσουμε και... άλλοθι στους παίκτες.
Για όσους μας κατηγορούν ότι δεν είμαστε κοντά στην ομάδα, τους υπενθυμίζουμε ότι την υποστηρίζουμε με πάθος χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, κάνοντας θυσίες και όχι προκειμένου να βάλουμε χρήματα στην τσέπη, όπως έκαναν άλλοι στην ιστορία της ομάδας. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να είμαστε κοντά στην ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση των Ultras.