Την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα, μετά από δύο χρόνια απουσίας, πανηγυρίζει και τυπικά από το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Football League με τη νίκη του επί του Διαγόρα με σκορ 2-1.

Οι Παπουλής και Ρούσεφ οι δύο σκορερ των Κρητικών, ενώ για τους Ροδίτες μείωσε ο Χατζημανώλης.

Ο Λεβαδειακός πήρε άνευ αγώνα το άλλο παιχνίδι, λόγω αδυναμίας της Δόξας Δράμας να κατεβάσει ενδεκάδα.



Το πρώτο ημίχρονο ελάχιστοι θα τον θυμούνται καθώς δεν διεκδίκησε και δάφνες ποιότητας. Χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους οι δύο ομάδες, χωρίς καλές στιγμές και χωρίς καμία φαντασία στο παιχνίδι τους, κράτησαν μάλλον εύκολα και οι δύο το μηδέν στην άμυνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα του Αναστόπουλου. Ο ιδιαίτερα κινητικός Ρούσεφ έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Παπουλή, ο οποίος μ εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε όμως στο 72’ ο ΟΦΗ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Ο Τάντιτς έκανε ωραία ενέργεια γύρισε την μπάλα, οι αμυντικοί απομάκρυναν και ο Ρούσεφ με προβολή έκανε το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Διαγόρας μείωσε στο σκορ, όταν ο Χατζηκοσμάς έκανε πολύ όμορφη ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Κασμερίδη κάνοντας το 2-1. Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή που χρίζει αναφοράς.



Διαγόρας: Τύρελης, Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ, Τάντιτς, Κατσικογιάννης.

Διαιτητής: Αρετόπουλος
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Η τελική βαθμολογία των play-off

ΟΦΗ 18 (13-5)
Λεβαδειακός 12 (12-2)
Δόξα Δράμας 6 (5-13)
Διαγόρας 1 (2-12)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube