Το χαμόγελο του Κένι Νταλγκλίς από τις επιστροφές των Άγκερ, Ρέινα και Τζόνσον έδωσε τη θέση του στον προβληματισμό για την αμυντική ομοιογένεια της ομάδας, αφού σε ένα ακόμη φιλικό δέχτηκε εύκολα γκολ, μένοντας στο ισόπαλο 3-3 με τη Βαλερένγκα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League βρέθηκε να προηγείται από νωρίς με 2-0.

Παραλειπόμενα

Στιούαρτ Ντάουνινγκ και Τζόρνταν Χέντερσον αγωνίστηκαν για πρώτη φορά βασικοί. Ήταν η πρώτη συμμετοχή στην προετοιμασία για τους Πέπε Ρέινα και Γκλεν Τζόνσον. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας της Νορβηγίας.

Α΄Ημίχρονο

Δύο γρήγορα γκολ έδωσαν από νωρίς το προβάδισμα στους Νορβηγούς και βάρυναν τα πόδια των «κόκκινων». Στο 14’ ο Στράντ βρήκε τους χώρους που έψαχνε στην αντίπαλη άμυνα και έκανε το 1-0, ενώ λίγο αργότερα ο Άνταμ υπέπεσε σε ένα πέναλτι με την άμυνα να έχει σαφή προβλήματα.

Στο 18΄έγινε έτσι εύκολα το 2-0 από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ογκουντε. Η Λίβερπουλ κατάφερε να αντιδράσει για πρώτη φορά με αξιώσεις μόλις στο 42΄με δυνατό σουτ του Άγκερ. Δύο λεπτά όμως αργότερα ο Κάρολ μείωσε το σκορ αξιοποιώντας κατάλληλα την εξαιρετική ασίστ του Ντάουνινγκ διαμορφώνοντας το 2-1.

Β’ Ημίχρονο

Οι παίκτες του Κένι Νταλγκλίς ήταν πιο ορεξάτοι και ανεβασμένη μετά την ανάπαυλα και ξεκίνησαν να απειλούν από νωρίς έστω και με μακρινά σουτ. Ο Τσάρλι Άνταμ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ στο 48΄ ενώ το ίδιο έκανε και στο 61’.

Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν στο 68΄με τον Κάρολ να αστοχεί μετά τη σέντρα του Κάουτ ενώ ο ίδιος παίκτης είδε τον αντίπαλο πορτιέρο να αποκρούει την προσπάθειά του και στο 80’. Στο μεταξύ είχε προηγηθεί μία μεγάλη ευκαιρία για τη Βαλερένγκα και τη σκυτάλη πήρε ο Ακουιλάνι με άλλο ένα φοβερό αλλά ελάχιστα άστοχο σουτ στο 83΄.

Ο Άγκερ πήρε να εξελιχθεί στον άνθρωπο του αγώνα και να πετύχει μία επική ανατροπή, αφού βρήκε δύο φορές δίχτυα από ισάριθμα κόρνερ στο 84 και στο 88 διαμορφώνοντας το 3-2 υπέρ της ομάδας του. Για άλλη μια φορά όμως κι ενώ ο Ακουιλάνι είδε νέο σουτ του να περνάει άουτ, η άμυνα των «κόκκινων» δεν ήταν στα στάνταρ που έπρεπε και δεχόμενη γκολ στο 94’ ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3.

Σύνθεση Λίβερπουλ

Ρέινα, Ρόμπινσον (69’ Σέλβεϊ), Κάραγκερ, Άγκερ (89’ Σαμα), Τζόνσον (69’ Φλάναγκαν), Ντάουνινγκ (80’ Στέρλινγκ), Σπίαρινγκ, Άνταμ (69’ Κέλι), Χέντερσον (80’ Ακουιλάνι), Κάουτ, Κάρολ (80΄ Ενγκογκ)

Δεν χρησιμοποιήθηκε μόνο ο Ντόνι

Δείτε τα γκολ του αγώνα



Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με οδηγό Έντεγκααρντ η Άρσεναλ του Τζόλη λύγισε τη Χαλ των Τζολάκη και Μουζακίτη!

Ο Μουζακίτης έκανε το ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στην Άρσεναλ του Τζόλη

Η Λιντς σόκαρε την Τότεναμ και την άφησε... εξοργισμένη με τη διαιτησία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νίκη με τη Ρόμα έδωσε χρόνο στον Κάρικ

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Αν δεν ήταν εκεί η Κάθι, ίσως ο διαιτητής εκεί ψηλά να είχε σφυρίξει τη λήξη»

Ο Μπάρι ήθελε να κάνει δώρο τη νίκη στον Μόγιες για την ιστορία που έγραψε στον πάγκο της Έβερτον!

Έντεκα μήνες μετά, ο Τζίμας μπήκε σε κανονική προπόνηση της Μπράιτον!

Premier League - 10η αγωνιστική: Ελληνική μονομαχία ανάμεσα σε Τζόλη και Τζολάκη

Πανικός στο Νησί: Έξι περιπολικά στο «κυνήγι» ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ που κυκλοφορούσε με τόξο και βέλη!

«Στο deal της Λίβερπουλ με το κονσόρτιουμ του Μπέζος, υπάρχει και η πλήρης εξαγορά»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.