Σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Χοσέ Ενρίκε Σάντσεθ Ντίαθ ήρθε η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την “Daily Mail”.

Όπως αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα, ο Ισπανός μπακ αναμένεται να ακολουθήσει τους Τζόε Μπάρτον και Κέβιν Νόλαν προς την έξοδο από τις «καρακάξες», με την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς να προσφέρει 10 εκατομμύρια λίρες (11.5 εκατ. ευρώ περίπου).

Ο Ενρίκε θα γίνει με αυτόν τον τρόπο ο δεύτερος παίκτης της Νιούκαστλ που θα πληρώσει τα σχόλιά του μέσω Twitter για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας.


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!

Pasillo από Σίτι και Βίλα στον Μπερνάρντο Σίλβα - Συγκινήθηκε ο Πορτογάλος και ο Γκουαρντιόλα

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε δικό του το απόλυτο ρεκόρ των ασίστ στην Premier League!

«Έπεσε» το Etihad στο αντίο του Πεπ: Το τρομερό κορεό των φίλων της Σίτι για τον Γουαρδιόλα!

Θρίαμβος στον τελικό και επιστροφή στην Championship για την Μπόλτον!

Υποδοχή ηρώων στην αποστολή των Άρσεναλ και Τότεναμ, για πρωτάθλημα και… προσπάθεια επιβίωσης!