Την έβδομή της μεταγραφή ανακοίνωσε η SKODA Ξάνθη. Πρόκειται για τον Εντιμάρ Κουριτίμπα Φράγκα, ο οποίος είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Ο Βραζιλιάνος έχει ύψος 1.80, γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1986 και προηγούμενή του ομάδα ήταν η CRF Cluj στην οποία τα τελευταία δύο χρόνια είχε αγωνιστεί 28 φορές. Με την ρουμάνικη ομάδα είχε παίξει και στο Champions League.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Κρουζέιρο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τupi – MG και στην Ipatinga, ομάδες της Βραζιλίας. Τη σαιζόν 2008-09 άνηκε στο ρόστερ της πορτογαλικής Μπράγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»

Δεσύλλας: «Το γόνατο του Κοντούρη έχει πρηστεί και δεν είναι καλό σημάδι - Ανεβάζει ρυθμό ο Κρίστιανσεν»

Επιστρέφει στην Αθήνα για μαγνητική ο Κοντούρης!

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Κοντούρη!

TAGS: Ξάνθη