Προβοκάτσια χαρακτήρισε ο Γιώργος Τόρης, τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο του σπιτιού της Ροδούλας Ζήση (σ.σ. «Ροδούλα παραιτήσου»).

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, αφού καταδίκασε το γεγονός τόνισε πως η βουλευτής Μαγνησίας έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα του Νομού, ενώ όσον αφορά στην κλήρωση του Europa League δήλωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι «μεγαθήριο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τόρης στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89,5:

Για το συμβάν στο σπίτι της κ. Ροδούλας Ζήση: «Πληροφορήθηκα ότι κάποιοι έγραψαν με κόκκινα γράμματα διάφορα συνθήματα το πατρικό σπίτι της κ. Ροδούλα Ζήση. Πρόκειται για προβοκάτσια. Ξέρουν όλοι για τον αγώνα της κ. Ροδούλας Ζήση και μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ. Είναι μία τόσο έντιμη πολιτικός και είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει. Ήμουν μαζί της και σε πολύωρες τηλεφωνικές διαλέξεις και έκανε τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Θλίβομαι όταν κάποιοι δεν σέβονται τον αγώνα που κάνουν ορισμένα άτομα για την ομάδα. Είναι κρίμα να γίνονται εις βάρος της τέτοια πράγματα. Έχει προσφέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για την κλήρωση στα play off του Europa League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Δεν είναι μεγαθήριο. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου τώρα φτιάχνει ιστορία και έχουμε όλα τα εχέγγυα. Τίποτα δεν είναι δύσκολο, ποδόσφαιρο είναι. Είναι θετικό που το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα μας. Θα πιέσουμε για τη νίκη, ώστε η ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση, στους ομίλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Μετράει πάντα το αποτέλεσμα, μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το γκολ, πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα»

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR